Menu

De forsvarende mestre gør det igen!

image "We are the Champions......."
15. august 2016 kl. 20:34
GFK med flotte resultater hjem fra Möllevallscuppen

Igen i år deltog GFK's (Glostrup Fodbold Klub) årgang 2004 i den svenske fodboldturnering Möllevallscuppen, som blev afholdt 13-14. august 2016 i Skanör.

GFK 2004 stillede med deres 1.hold, 2. hold samt 3. holdet. Drengene blev afhentet ved klubhuset og kørte forventningsfulde, koncentreret og fulde af kampgejst afsted med bus til det sydsvenske.

1 holdet spillede to indledende kampe, som bød på intensitet og højt niveau, og som blev indledt med en mandfolks præstation mod hjemmebaneholdet Skanör, som blev vundet med imponerende 8-0.

Næste kamp mod Hörby FF blev ligeledes vundet med de sikre cifre 3-1.

Holdet var dermed videre til kvartfinalen, som blev spillet mod Lindeborgs FF. Kampen var en gyser som bød på mange løb uden bold og mange nærkampe. Men heldigvis endte kampen med 1-0 til GFK.

Forude ventede semifinalen mod endnu et dansk hold GVI (Gentofte Vangede), som med fuldstændigt overlegen sikkerhed blev vundet med 3-0, og finalen var dermed en realitet.

Med dyb koncentration, de sidste briefinger fra trænerteamet og samtlige kræfter etableret var drengene klar og indtog banen mod Svenske Svedala. Kampen blev en sand gyser og var meget tæt og der blev gået til den fra begge sider, men drengene fra GFK viste trods alt en tand mere råstyrke og fik scoret sejrsmålet, som sikrede holdet en fantastisk 1-0 sejr. De forsvarende mestre havde altså gjort det igen.

Præmieoverrækkelsen bød på stor jubel fra både spillere, forældre og øvrige, og den Danske Nationalsang kunne smukt høres i højtalerne ud over Skanör stadion.

Stort tillykke til holdet, som består af:

Albert Ambirk, Christian Eriksen, Jonathan Hansen, Markus Hansen, Magnus Jørgensen, , Nikolaj Kirkeby, Mathias Burmeister Larsen, Peter Skalander, Nikolaj Vucic.

Trænerteamet: Kenneth Jørgensen, Rasmus Kirkeby, samt assistenttræner Ulrik Eriksen.

 

Derudover formået klubbens 2. hold også at tilsikre sig en finaleplads qua stort engagement. Desværre måtte de se sig slået men stort tillykke trods alt.

3. holdet som turneringen igennem viste godt spil og vilje blev desværre slået ud i de indledende runder.

Efter en lang dag i fodboldens tegn ankom spillerbussen til Østervangsbanerne, hvor de blev mødt med flag og tiljublen af en stolt forældreskare.