Menu

Nyt fedt spillersæt til super kampagnepris

image Kampagne 1
10. juli 2015 kl. 14:03
Billigt spillersæt & nye fede medlemsfordele

Så er vi endlig klar med første tilbud fra vores nye tøjpartner. Denne første kampagne består af: Shorts, hjemmebanetrøje, udebanetrøje og to par sokker. (se poster)

"Vi introducere sættet til en helt fantastisk pris og forventer bred opbakning hos medlemmerne", siger GFK formand Nikolaj Wulff. "Prisen er 300 kroner forsættet og hvis årgangene går "all in", kan vi sikre endnu bedre tilbud til vores trænere end dem vi allerede har i tankerne, fortsætter Nikolaj Wulff. 

Kampagnen løber til 1. september 2015 og leveres i løbet af september. Sættet er nedsat til denne superpris med hjælp fra en række sponsorer, der har købt sponsorpladsen på hjemmebanetrøjen. "Vi forventer at afslører sponsorene her på siden i løbet sommeren" siger GFK sponsoransvarlig og kasser Rasmus Kirkeby.

Ud over dette første tilbud er vi også stolte af at kunne præsenterer nye medlemsfordele med et nyt Intersport medlemskort. Læs mere om Intersport kortet og fordelene her i brevet fra Intersport til GFK's medlemmer.

 

Der er allerede flere kampagner på vej og vi glæder os til at præsenterer dem for jer.

Der er en række krav som skal være opfyldt for at kunne benytte sig af dette tilbud og fremtidige kampagner. Læs mere om dem under tøjbestilling

 

FORZA GFK!