Menu

Årets fodboldleder på Sjælland!

image GFK ILDSJÆLE HYLDET
WULFF&FRICHE
16. januar 2016 kl. 14:34
Bent Jensen får pris som Årets Leder!

Det er med stor fornøjelse at vi også her på vores egen hjemmeside kan fortælle at Bent Jensen fornyelig blev kåret som Årets fodboldleder på Sjælland af DBU.

 

Bent Jensen blev ved DBU Sjællands delegeretmøde lørdag den 9. januar hædret med bifald for sit store engagement i sjællandsk fodbold gennem 41 år.

 

Prisen blev overrakt af DBU Sjællands bestyrelsesformand Ole Jacobsen.

 

Formand DBU Sjælland, Ole Jacobsen (t.v.) Bent Jensen. 

 

DBU Sjællands prismodtager har igennem alle årene ydet en formidabel indsats som frivillig i alle tænkelige funktioner, herunder bestyrelsesarbejde. Han har varetaget posten som både formand, næstformand, sekretær og kasserer. Vores prismodtager har været frivillig i mere end 41 år. Han har gennem tiden igangsat utallige projekter – alle med et helt unikt engagement” sagde Ole Jacobsen og fortsatte. 

 

“Ud over de mange administrative poster, står DBU Sjællands prismodtager aldrig tilbage for en opgave eller udfordring han tror på. De sidste mange år har han (for eksempel red.) fungeret som krumtap for handicap-fodbolden i klubbens lokalområde. 

 

Han har medvirket til, at denne gruppe børn og unge har haft et godt idrætstilbud og dermed også adgang til glæden ved at spille fodbold. Han var hovedpersonen, der stod i spidsen sammen med en masse frivillige for at arrangere julebanko og et sommerstævne for de handicappede.

 

Han er en ildsjæl, der aldrig holder helt fri. Det bedste eksempel på hans vedholdenhed og iver var, da han sin “ferie” i Caribien - på den anden side af jorden på krydstogt - også havde computeren med, så han på den måde kunne løse alle de daglige opgaver i klubben. 

 

I indstillingen hedder det: “Bent er på alle måder klubbens anker

 

Vi er meget glade for at have Bent i klubben og dybt taknemmelig for hans indsats. Bent er et velkendt og meget vellidt ansigt overalt i og omkring klubben. Derfor er det også på sin plads at han kan modtage denne annerkendelse. Vi kommer ikke helt uden om at nævne at bag hver en mand står en stærk kvinde. Vi benytter også lejligheden til at takke Susanne Jessen for det store klubengagement. TAK!

 

Med hæderen følger en check på 5000 kr.

 

FORZA GFK