Menu

GFK DAGEN

image FORZA GFK!!!
Per Jørgensen
09. juni 2015 kl. 12:17
Fed dag med masser af oplevlser for den fodboldglade familie

Hvad er GFK DAGEN?

Det er en dag som står i hyggens tegn og foregår lørdag den 13/06 med start kl. 11:00 på Østervangsbanerne.

Agendaen for dagen er:

Man møder op på Østervangsbanerne hvor der er 9 aktiviteter man kommer igennem, og hver årgang har 20 minutter ved hver aktivitet. Det foregår sådan at kl. 11:00 starter årgang 08 ved f.eks. aktivitet 1 og efter de 20 minutter går de videre til aktivitet 2. Samtidig kl. 11:00 starter årgang 09 ved aktivitet 2 og rykker så videre til aktivitet 3 o.s.v. Der er overblik/program på området på dagen. For ikke at der nogen der ”fanges” som aktivitets ansvarlig ved de forskellige aktiviteter, følger minimum et par forældre med årgangen rundt og hjælper/instruerer børnene. Det bliver nemt at sætte sig ind i, og aktiviteterne bliver nærmest selvkørende (også for børnene).

Mød gerne op kl. 10:45 så vi er klar kl. 11:00.

Der er gjort klar i klubhuset for de forældre som ikke ønsker at gå med rundt men hellere vil slappe af og ”blot slippe børnene løs”. Der er også en bod med salg af lidt spise og drikke (ingen salg af alkohol).

Kl. 14:00 er vi færdige på Østervang, hvor vi der efter går i fælles flok (med rød/hvide farver) til Glostrup stadion og støtter vores 1. senior hold som spiller sæsonens sidste kamp kl. 15:00. De kæmper for oprykning, hvilket med en sejr er muligt, så de har brug for mest mulig opbakning her.

I pausen trækkes der lod om præmier, og når kampen er færdig ca. kl. 17:00 siger vi tak for denne gang.

Alt dette koster blot 20 kr. og har du endnu ikke fået købt billet kan det gøres hos Per fra bestyrelsen torsdag den 11/06 på Østervangsbanerne (ved køb af billet på dagen er prisen 50 kr.).

Vi ses….

 

FORZA GFK!!!