if32

Login
Brugernavn:
Kodeord:
Gem login

Ny bruger
Glemt password?

Flere nyheder
DBU Nyheder
SBU Nyheder
AIF Info fra Årg. 00
AIF Info fra Årg. 01
AIF Info fra Årg. 02
AIF Info fra Årg. 03
AIF Info fra Årg. 04
AIF Info fra Årg. 05
AIF Info fra Årg. 97
AIF Info fra Årg. 98
AIF Info fra Årg. 99
BGA
BGA - A holdet (Danmarkserien)
BGA - Q
Forside nyheder fra årgangene
Futsal
Generelle nyheder
Info fra B- & C-truppen
Info fra Oldboys
Info fra Årg. 00
Info fra Årg. 01
Info fra Årg. 02
Info fra Årg. 03
Info fra Årg. 04
Info fra Årg. 05
Info fra Årg. 06
Info fra Årg. 08
Info fra Årg. 91 + 92
Info fra Årg. 93 + 94
Info fra Årg. 95 + 96
Info fra Årg. 97
Info fra Årg. 98
Info fra Årg. 99
Optakt - Divisionsholdet

DM Quattrick til BGA Futsal !

Generelle nyheder
27. februar 2011 - 17:16 af: Flemming Pedersen

Vi ved ikke om ordet quattrick findes, men med 4 Danmarksmesterskaber på stribe er det vel ikke for meget at vi opfinder et nyt ord, som beskriver den superflotte bedrift. Efter indledende semifinalesejr på 4-1 over Egen UI, stod finalen mellem Sjællands 2 bedste mandskaber, nemlig BGA og Sport Italia, som gav ca. 500 tilskuere en spændende og højintens kamp, med BGA som retmæssige vindere 4-2. (Læs mere..)

Dagens DM i Futsal viste om noget med stor tydelighed, at Danmark for alvor er begyndt at omfavne dette tekniske og tempofyldte boldspil. Det er sjældent set bedre end dette fjerde danmarksmesterskab i Futsal i Valby Hallerne. Med deltagelse af præcis de samme hold som deltog i finalestævnet sidste år, så var niveauet løftet og der blev "fightet" vildt om DM guldet og deltagelse i futsalens svar på Champions League.

I anden indledende kamp var sidste års sølvvindere fra Sæby IF Skjold kommet på en stor opgave mod Sport Italia, der styrede kampen fra start til slut. Sport Italia lagde således et massivt pres fra start og synes meget effektive foran mål. 5-0 blev resultatet ? og dermed blev dagens bronzekamp et rent jysk opgør mellem Egen UI og Sæby IF Skjold.

En værdig DM-finale


Det var ikke svært at hverken høre eller se på tilskuerrækkerne, at det var to sjællandske hold i finalen. Under stor jubel og tilråb var tilskuerne vidne til en meget seværdig finale; BGA kæmpede for at beholde titlen og Sport Italia for endeligt at erobre den. Så derfor var det fra start til slut en meget tæt og højintens affære. BGA kom hurtigt på 1-0 ved Kevin Jørgensen. Men med fem minutter igen af første halvleg udligner Sport Italia på flotte kombinationer for kun at se BGA reducere på et frispark uden for målet ? igen Kevin Jørgensen. I anden halvleg blev det kun tydeligere, hvad der var på spil ? nerverne sad uden på tøjet. Og med en reducering til 3-2 satte Sport Italia med fem minutter igen alt ind og målmanden blev markspiller. Og det blev spændende ligetil det sidste. Men det lykkedes ikke Sport Italia at komme igen om end det var meget tæt på. I stedet kunne BGA benhårdt udnytte satsningen. 4-2 endte finalen.


"Man bliver jo aldrig træt af guldmedaljer og af at spille futsal. Det var en meget intens finale, og det var tydeligt at mærke, at vi udvikler os hele tiden og at futsalligaen også bliver bedre og bedre. Jeg glæder mig derfor også rigtig meget til igen at prøve kræfter med den internationale futsal, hvor vi også bliver bedre gang for gang. Men nu vil jeg bare fejre medaljerne. Det er for vildt!" lød det fra BGAs nummer 9, Kevin Jørgensen, der endte med tre mål ved DM og dermed topscorer ved finalestævnet.

Stort tillykke drenge !


Se billeder fra DM i futsal: www.fodboldbilleder.dk

Kilde: www.dbu.dk

0 kommentarer


Du skal være logget ind, for at skrive en kommentar